Vacature Medewerker Kwaliteit & Logistiek

Fulltime


Ons bedrijf

Vernooy Vacuüm Engineering is een hightech fabrikant voor de productie van complexe vacuüm gerelateerde onderdelen en systemen geproduceerd uit roestvrijstaal, aluminium of titanium. Wij zijn een flexibel en innovatief bedrijf dat producten van de hoogste complexiteit naar de vereiste kwaliteit vervaardigt waarbij de klantgerichtheid voorop staat. Vernooy Vacuüm Engineering maakt onderdeel uit van de Masevon Technology Group.

De functie

Als Medewerker Kwaliteit & Logistiek houd je je bezig met in- en uitgaande goederen, waarbij je tevens transporten aanmeldt en het orderpicken voor interne productie meeneemt. Je bewaakt ook de kwaliteit tijdens het productieproces. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je bij producten lektesten en metingen uitvoert en wanneer nodig, producten gaat cleanen voordat ze deur uitgaan. Daarnaast voer je ook bankwerkzaamheden uit, zoals het afbramen van producten die uit de freesafdeling komen, het afwerken van vacuüm vlakken en het assembleren van (kleine) samenstellingen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een teamspeler met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Verder heb je passie voor techniek, een hands-on mentaliteit en ben je communicatief vaardig. Vanzelfsprekend sta je voor de kwaliteit van de in- en uitgaande goederen en producten. Tevens ben je in staat om vroegtijdig en eventuele knelpunten of fouten te signaleren en hier oplossingsgericht mee om te gaan.

De functie-eisen die wij stellen zijn:

– MBO 3 en/of 4 werk- en denkniveau
– Rijbewijs B(E)
– Heftruckrijbewijs is een pré
– Beheersing van de Nederlandse (en Engelse taal) in woord geschrift

 

Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende functie binnen een groeiende, hightech organisatie met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken in een dynamische organisatie met een informele werksfeer. Er is een platte organisatiestructuur en er zijn korte lijnen tussen alle afdelingen. Je werkt intensief samen met je collega’s. Samen willen we de organisatie verder laten groeien en professionaliseren.
Herken jij jezelf in deze uitdagende functie? En lijkt het je leuk om voor een hightech bedrijf als Vernooy Vacuüm te werken? Stuur dan jouw C.V. en motivatie naar Freek Kronenberg, bedrijfsleider, via kronenberg@vernooyvacuum.com. Voor meer (inhoudelijke) informatie kun je contact opnemen met Freek Kronenberg via telefoonnummer; 030-603 1293.
Uw browser is niet up-to-date!
U maakt gebruik van een oude, achterhaalde internet browser.

Om deze website te kunnen bezoeken raden wij u aan uw browser te updaten.